Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

Έχετε προσέξει ποιοι αντιδρούν στην Ελλάδα;Όλες οι βολεμένες συντεχνίες.Οδηγοί,δικηγόροι,συμβολαιογράφοι ( αν είναι δυνατόν),φαρμακοποιοί, μηχανικοί,δημόσιοι υπάλληλοι.Δεν έχουμε δει κανέναν συνταξιούχο στον δρόμο.Οι εργαζόμενοι των 700 ΕΥΡΩ δεν κλείνουν λιμάνια.Ας μας απαντήσουν οι βολεμένοι, ποιος είναι ο μέσος όρος του εισοδήματος και της περιουσίας τους και ας τον συγκρίνουν με τον μέσο Έλληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο.Μαζί με τους πολιτικούς ρήμαξαν την χώρα επί 40 χρόνια.Η ένδοξη γενιά της μεταπολίτευσης.



Ήρθε η ώρα τους.Και φοβούνται γιατί είναι δειλοί.Το παίζανε μάγκες τόσα χρόνια, διότι είχαν όλα το σύστημα να τους στηρίζει.Τώρα που το σύστημα καταρρέει, τρέμουν τα ποδαράκια τους.Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, αλλά δεν τους παίρνει άλλο.Παρ' όλο το αίσχος του μνημονίου, η ίδια η ζωή θα δώσει την λύση και θα επαναφέρει την ισορροπία.Και όταν υπάρχει ισορροπία, επικρατούν οι ικανοί.Και αυτοί είναι ανίκανοι.

Υ.Γ. Ρε παιδιά τελευταία έχουμε γεμίσει λειτουργούς στην Ελλάδα.Όποιος κλάδος θίγεται βγαίνει στη τηλεόραση και δηλώνει, ότι εκτελεί κοινωνικό λειτούργημα.Πως είναι δυνατόν με τόσους λειτουργούς να έφτασε η χώρα σε αυτήν την κατάσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου